VEDELLA ROSADA

LA VEDELLA ROSADA, com el seu nom indica carn de color rosat intens i greix blanc.



La VEDELLA és un boví menor d’un any. Si es continua engreixant amb farratge o pinso i es sacrifica abans de l’any dóna la carn que normalment coneixem com VEDELLA o VEDELLA ROSADA, tot i que pot ser tant de mascle com de femella, la carn de la femella és sempre més tendra que la del mascle. Quan té més d’un any s’anomena ANYOLL.

A les nostres carnisseries, com a especialistes, treballem amb femelles engreixades en granges certificades, amb un protocol d’alimentació i bones pràctiques, sacrificades a Mercabarna sota el nostre control tal i com acrediten els documents de traçabilitat.


La vedella rosada és un entremig entre les carns blanques i roges, per això permet les coccions pròpies tant de les unes com de les altres. És a dir que un bistec de VEDELLA tant pot fer-se ben cuit, com el de la CARN BLANCA, com poc fet com si es parlés d’una CARN ROJA.